Hovězí maso si nakrájejte na tenké plátky a smíchejte ho s prolisovanými stroužky česneku, citrónovou trávou, rybí omáčkou, ústřicovou omáčkou, olejem a pepřem. Nechte marinovat alespoň půl hodiny, ideálně hodinu.
Mezitím, co se maso marinuje, si uvařte nudle podle návodu, sceďte a propláchněte studenou vodou, aby se neslepily. Odložte stranou.
Ledový salát si nakrájejte na tenké plátky, mrkev na tenká kolečka nebo nudličky a odložte stranou.
Připravte si také omáčku. Všechny ingredience na omáčku kromě horké vody dejte to misky. Dobře promíchejte a pak zalijte horkou vodou a míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí. Omáčku ochutnejte - každá rybí omáčka i ocet jsou trochu jinak výrazné, proto je množství orientační.
Na pánvi rozpalte trochu oleje a namarinované maso zprudka orestujte. Maso by se nemělo dusit, ale spíš rychle zkaramelizovat na povrchu. Do pánve nalijte i zbytek šťávy, co vám zbyl v misce po marinování masa a dobře promíchejte.
Do misky dejte porci nudlí, na ni salát, klíčky a zeleninu. Přidejte maso, přelijte omáčkou a posypte arašídy, cibulkou a čerstvým koriandrem.