Nejprve si připravte tangzhong. V malém hrnci smíchejte mouku, vodu a mléko, dokud se všechny ingredience zcela nespojí. Za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni, dokud směs nezhoustne. Vytvoří se vám opravdu taková hustá hmota. Přendejte ji do malé misky a dejte stranou, aby vychladla.
Poté začněte s přípravou těsta. V malé misce smíchejte asi 1/3 vlažného mléka, 1/2 lžičky cukru, 1 lžíci hladké mouky a droždí. Zamíchejte, přikryjte folií a nechte směs cca 10 minut odpočívat, aby se droždí aktivovalo.
Do velké mísy si mezitím nasypte zbytek mouky, cukr, sůl a promíchejte kuchyňskou metličkou. Do mísy pak přidejte směs s aktivovaným droždím a zbylou část mléka. Nyní je na vás, zda budete pracovat s kuchyňským robotem, nebo těsto zpracujete ručně. Já osobně zadělávám těsto vždy s robotem. Jakmile se těsto začne zpracovávat, nechte jej na střední otáčky cca 2-3 minuty hníst.
Poté přidejte vychladlý tangzhong a zapracujte ho do těsta. Jakmile se vše hezky spojí, po jednom přidejte také vejce a vaječný žloutek. Míchejte dalších 4-5 minut, než se vám vypracuje krásně hladké a pružné těsto.
Jako poslední pak do těsta zapracujte máslo. Míchejte dokud se všechno máslo do těsta hezky nezapracuje. Jakmile je těsto hotové, přendejte jej do mísy lehce vymazané olejem, zakryjte a nechte cca 1-1,5 hodiny kynout. Těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem.