Vermicelli nudle připravte dle návodu na obalu. Do velké mísy vložte vermicelli nudle, zalijte je vroucí vodou a nechte cca 5 minut stát. Poté nudle sceďte, propláchněte studenou vodou a odložte stranou.
Na velké hluboké pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte česnek a zázvor a za stálého míchání je 30 sekund smažte, aby se rozvoněly.
Poté přidejte nakrájené žampiony a vařte další 2-3 minuty, aby žampiony pustily vodu a lehce změkly.
Přidejte také mleté maso a restujte zprudka a za stálého míchání 2-3 minuty dozlatova. Do pánve dejte také mrkev, zelí a nakrájenou jarní cibulku a vařte další 2-3 minuty dokud zelenina trochu nezměkne.
Přidejte kuřecí vývar, světlou sójovou omáčku, tmavou sójovou omáčku, ústřicovou omáčku, cukr, sezamový olej a pepř. Promíchejte a vařte další 3 minuty, aby se všechny chutě hezky propojily.
Připravené vermicelli nudle pak rozdělte do 4 hlubších misek a podávejte s kuřecí směsí posypané sezamovými semínky.