Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Poté je důkladně obalte ve směsi sladké papriky, kmínu a koriandru. Cibuli si nakrájejte na drobno a stroužky česneku prolisujte.
V pánvi rozpalte olej a kuřecí prsa na něm z obou stran orestujte. Trvá to cca 4-5 minut z každé strany, záleží na tom, jak velká kuřecí prsa použijete.
Kuřecí prsa vyndejte z pánve a odložte stranou. Do stejné pánve dejte cibuli a 2-3 minuty ji restujte (Pokud by pánev byla příliš suchá, přidejte 1 lžíci oleje navíc). Přidejte do pánve také prolisovaný česnek a restujte dalších 30 sekund.
Jakmile je cibule orestovaná dozlatova a česnek se hezky rozvoní, přidejte do pánve také rajčatový protlak, sladkou papriku, koriandr a strouhaný kokos. Důkladně promíchejte a smažte další 2-3 minuty. V případě potřeby trochu snižte plamen, aby se vám kokos nepřipálil.
Vlijte do pánve celou plechovku kokosového mléka a přiveďte omáčku k varu. Nechte omáčku lehce probublávat dokud nezhoustne a poté do pánve vraťte orestovaná kuřecí prsa.
Přiklopte a vařte dalších 5-10 minut, aby se kuřecí maso hezky dodělalo. Těsně před servírováním maso i s omáčkou zakápněte šťávou z limety a posypte nasekaným čerstvým koriandrem. Podávejte ideálně s rýží.