Nutellu, 175g másla a vaječný likér dejte do větší mísy a důkladně vyšlehejte do hladkého krému.
Piškoty si vyskládejte na nějakou podložku nebo plech - ideálně na takovou podložku, kterou pak snadno vložíte do mrazáku.
Do zdobícího sáčku dejte připravený krém. Na piškoty tvořte pomocí zdobícího sáčku "špičky" a takto připravené cukroví dejte na 15-20 minut do mrazáku.
Mezitím si rozpusťte ve vodní lázni čokoládu na polevu. Nechte čokoládu rozpouštět hezky pomalu a vodu na vodní lázeň nechte jen lehce zahřívat, voda by neměla vařit. Do rozpuštěné čokolády pak vmíchejte 50g másla a 1-2 lžíce smetany ke šlehání.
Špičky vyndejte z mrazničky a namáčejte je v připravené rozpuštěné čokoládě. Nechte ztuhnout, vychladit a pak už si na cukroví pochutnávejte, jak je libo.